Klinik for Akupunktur og trivsel

 Akupunktur og Trivsel

Behandler:        Eva Christensen
Telefon:             20 15 54 92
Mail:                  info@akupunktur-og-trivsel.dk
Hjemmeside: www.akupunktur-og-trivsel.dk
Facebook:      www.facebook.com/akupunkturogtrivsel
Klinikken ligger i 4330 Hvalsø.

Akupunktur og trivsel Eva Christensen

Jeg tilbyder:

Individuelle sundheds- og trivselsfremmende behandlingsforløb samt skræddersyede foredrag / workshops om sundhed og trivsel, til virksomheder & foreninger.
Grundstenene i mine behandlingstilbud er:

¡     Klassisk og moderne akupunktur

¡     Cupping terapi & massage

¡     Individuelt tilpassede stressforløb & samtale

¡     Kost- og leveråd

”Når Livsenergien, kaldet QI, cirkulerer frit og harmonisk i kroppen, er mennesket sundt og raskt”

Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) går 4-5000 år tilbage i tiden og består af en bred vifte af behandlingsformer, der tager udgangspunkt i en holistisk tilgang til mennesket samt vaner, historie og livsstil.

Grundlæggende handler det om at skabe balance i krop og sjæl – imellem Yin og Yang – at danne basis for det frie flow af energi i kroppen. Akupunktur hjælper processen i gang og du får chancen for at lære dig selv bedre at kende, både fysisk og psykisk. At gå til akupunktur er et tæt samarbejde mellem behandler og klient.

Akupunktur er måske bedst kendt som effektiv smertebehandling og vidunderlig afslapning, der hjælper nervesystemet til at dulme stress, dæmper tanker og uro samt afspænde muskelsystemet, men akupunktur er meget meget mere end det – listen over lidelser og ubalancer hvor akupunktur er gavnlig er lang:

WHO (Verdens Sundheds Organisationen) skriver følgende i deres rapport om akupunkturs virkning:

”I modsætning til mange andre traditionelle metoder til behandling, som har tendens til at være specifikke for deres nationale eller kulturelle kontekst, er akupunktur blevet brugt i hele verden, især siden 1970’erne. Til dato har moderne videnskabelige undersøgelser fastslået at akupunktur blandt andet har følgende virkninger”:

·         Inducerer analgesi (virker smertestillende)

·         Beskytter kroppen mod infektioner

·         Regulerer forskellige fysiologiske funktioner

WHO har udarbejdet en liste hvori de beskriver de sygdomme/symptomer som akupunktur har gavnlig virkning på, læs mere på www.aku-net.dk/for-patienter/sygdomme-og-symptomer.html.

Om mig

De seneste 30 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker, sundhed og trivsel, heraf 23 år i Internationalt Pharma- og Healthcare virksomhed, som Human Resources Manager. Siden 2012 som selvstændig og indehaver af Klinik for Akupunktur og Trivsel, i Hvalsø.

Uddannelse

  • RAB-registeret, eksamineret Klassisk Kinesisk Akupunktør; – Skolen for Akupunktur og Traditionel Kinesisk medicin, med studieophold i Kina
  • Anatomi, fysiologi, farmakologi og sygdomslære, v/Skolen for Alternativ Behandling, v/læge Ole Købke
  • Certificeret NLP Stress Coach, Master Coach, Practitioner, NLP Huset, Valby
  • Sproglig kommerciel korrespondent, Handelshøjskolen, KBH

Videreuddannelse / kurser:

Løbende kurser indenfor: Qi Gong, Orthomolekylær medicin, mindfulness,  psykologi/ positiv psykologi,  kropsterapi,  livsstil/kost

Andet:                              

Aktivt medlem af Praktiserende Akupunktører (PA), Danmarks største brancheforening for de højest uddannede akupunktører i Danmark.

Som RAB-registeret Akupunktør opfylder jeg Sundhedsstyrelsens krav om bl.a. løbende efteruddannelse indenfor akupunktur og sundhed m.m., etiske retningslinjer, erhvervsforsikring, vedligehold af 1.hjælp mm.